Сухопътен международен транспорт

С грижа за всеки клиент

Комплектни товари FTL

Ние предлагаме превоз на комплектни безопасни товари по шосе. В този случай Вие получавате сигурност при превоза на вашият товар и микробус, който е само и единствено за Вас. Така вашият товар не се претоварва или групира с други стоки, което предлага индивидуално решение. Ние ще се погрижим за маршрута и всички формалности около превоза.

Групажни товари LTL

Превозът на групажни товари е добро решение за всеки клиент, който търси бюджетен и не толкова бърз вариант за своят товар. Също така е избор за клиенти, които имат товар по-малък от цял комплектен микробус. Въпреки по-дългият срок на доставка, качеството на свършената работа е винаги високо. Чрез нашата партньорска мрежа, успяваме да намерим най-оптималното решение за всеки групажен товар.

Автопарк

Микробус с размери на товарно помещение до 420 см x 175 см x 180 см и товароносимост до 1300кг. Събира до 4-6 европалета. Може да се товари странично и отзад, но не на рампа. vw-transporter
Микробус с размери на товарно помещение до 420см x 220см x 230см и товароносимост до 1200кг. Събира до 8 европалета. Може да се товари странично и отзад, както и на рампа. При необходимост е наличен и падащ борд.
vw-transporter
Микробус с размери на товарно помещение до 485см x 220см x 230см и товароносимост до 1100кг. Събира до 10 европалета. Може да се товари странично и отзад, както и на рампа. При необходимост е наличен и падащ борд.
vw-transporter